Agenda

Neem contact op voor lessen/workshops op aanvraag.

 

Yoga bij Staatsbosbeheer:

Donderdags 8.45 - 9.45 Yin Yang en natuurbeleving (rustig en actief gemengd) niveau 2/3

Donderdags 10 - 11 Yin Yoga en natuurbeleving (rustig) niveau 1/3

Meer informatie bij Buitencentrum Schoorlse Duinen 072-5093352 of via schoorlseduinen@Staatsbosbeheer.nl

Beleef één of meer yogalessen in nauwe verbinding met de natuur bij Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl. De Schoorlse yogadocente en (sport) psycholoog Julia Meijer combineert lichamelijke activiteit, lichaamsbewustzijn en natuurbeleving waardoor je extra goed kunt ontspannen en opladen. 

Zij verzorgt een serie van 7 wekelijkse lessen met een wisselende inhoud. De focus kan liggen op bijvoorbeeld de voeten, de ademhaling, de algehele houding, rotatie en curve van de ruggengraat, schouders en nek, heupen en ook een zintuiglijke beleving van de omgeving. Doelen van de lessen zijn: meer in contact met je lichaam, een soepel en krachtig lichaam, vollediger ademen, buiten zijn in de natuur en bewustwording. Er is ook aandacht voor de houding bij het wandelen en er wordt ook op blote voeten gewandeld. 

Tijdens de lessen worden de deelnemers uitgenodigd om trouw te zijn aan zichzelf. Niets hoeft. Als je bijvoorbeeld weerzin hebt tegen blote voeten, dan mag je ook meedoen met schoenen aan. Bij een yogahouding die niet goed voelt, kun je iets anders doen of hulp of een alternatief vragen. Je kunt je per les aanmelden of ervoor kiezen om de serie van 7 lessen te volgen.

https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/schoorlse-duinen/yoga-in-de-schoorlse-duinen

 

Laatste Yogaweekenden Blooming 2018:

27 - 29 oktober 2018

23 - 25 november 2018

U kunt ook alleen de yogalessen van dit weekend volgen voor 75 euro.